Dr. Arcălean Alexandra și dr. Arcălean Cristian - medici stomatologi

Dr. Arcălean Alexandra și dr. Arcălean Cristian

Dr. Arcălean Alexandra și dr. Arcălean Cristian - medici stomatologi

Zâmbetul trebuie să fie armonios , sănătos, funcțional și durabil în timp.
Pentru a realiza o astfel de procedură, este nevoie înainte de a începe orice tratament de o planificare în detaliu, adică design-ul.

0757-275.694 - Arcălean Alexandra
0740-092.695 - Arcălean Cristian

ORAR

Miercuri: 14.00-20.00
Vineri: 14.00-20.00
Sâmbătă: 10.00-14.00
Design-ul unui zâmbet pornește de la trăsăturile feței după care vom configura în amănunt: dimensiunea, forma, culoarea, textura și poziția ideală a dinților. Etapa finală este aceea de a alege tipul de restaurare pentru fiecare individ în parte : coroane, fațete sau skin-uri.
Implanturile dentare sunt o variantă de recuperare a sănătății și esteticii pierdute. Toți ne dorim ca la final să avem un zâmbet frumos, să putem mânca normal și fără probleme în timp. Implanturile sunt o fundație a viitorilor dinți care formează alături de aceștia un tot unitar! Diagnosticul, design-ul și planificarea intervenției sunt la fel de importante ca etapa chirurgicală în sine.
Augumentarea buzelor este o procedură de estetică medicală printre cele mai solicitate de către paciente. Acidul hialuronic se folosește în scop estetic pentru procedura de corecție, contur sau mărire a buzelor. Sunt indicate și pentru corectarea ridurilor. Produsele medicale de umplere (filere) pe bază de acid hialuronic sunt indicate în scop estetic pentru creșterea volumului țesutului facial.

Fațete dentare.

Lucrări pe implanturi(zirconia - cimentate,înșurubate)

Skin-uri

Recomandăm mărcile