Dr. Domocoș Laura - medic stomatolog, competență în implantologie

Dr. Domocoș Laura

Dr. Domocoș Laura - medic stomatolog, competență în implantologie

Pentru mine ca medic dentist,pe primul loc se afla sănătatea dinţilor şi frumuseţea zîmbetului d-voastră. Aici vă aşteaptă o atmosferă călduroasă şi relaxantă. Eu consider că mersul la dentist în ziua de azi nu trebuie să reprezinte acea experienţa traumatizantă despre care ne povesteau părinţii sau bunicii.
0721-786345

ORAR

Luni: 14.00-20.00
Marți: 9.00-14.00
Miercuri: 14.00-20.00
Joi: 14.00-20.00
Vineri: 9.00-14.00

Cazuri - dr. Domocoș Laura

Cazuri

Prezentare

  • Absolventă a Facultaţii de Medicină şi Farmacie Oradea, specializarea Stomatologie promoţia 2004
  • Absolventă a Colegiului de tehnică dentară Oradea 1997
  • Competenţă in implantologie (absolventă în Timişoara) 2009

Pentru mine ca medic dentist,pe primul loc se afla sănătatea dinţilor şi frumuseţea zîmbetului d-voastră. Aici vă aşteaptă o atmosferă călduroasă şi relaxantă. Eu consider că mersul la dentist în ziua de azi nu trebuie să reprezinte acea experienţa traumatizantă despre care ne povesteau părinţii sau bunicii. Stomatologia actuală a redus durerea, în multe cazuri eliminînd-o complet.
Grija şi amabilitatea cu care ne tratăm pacienţii este o prioritate pentru noi, la fel şi punctualitatea preluării pacienţilor.

Albirea Dintilor

Noutate absoluta! ACCELERATORUL DE ALBIRE BEYOND- cea mai eficienta tehnica de albire.

Estetica dentara a devenit o prioritate a pacientilor zilelor noastre. In intimpinarea dorintelor acestora am sondat piata produselor profesionale de albire si am ales ACCELERATORUL DE ALBIRE BEYOND care pe linga capacitatea de a albi intre 8-12 nuante elimina acel disconfort de sensibilitate a dintilor produs de lampile clasice cu caldura.

Manopera se efectueaza intr-o singura sedinta in 30 de minute.
PRET 900 LEI

Recomandăm mărcile